Belangrijke klantinformatie
Chevrolet stopt haar verkoopsactiviteiten in Europa, maar Wittockx blijft uw Chevrolet onderhouden.
 
  Hoewel de verkoop van Chevrolet-auto’s stopgezet werd in België, kunt u als Chevrolet-klant er zeker van zijn dat Chevrolet Wittockx zich in de toekomst zal toeleggen op het onderhouden van uw auto.
 
Garage Wittockx blijft immers, als Erkende hersteller van Chevrolet, service verlenen en zorgen voor originele onderdelen van Chevrolet voor Chevrolet-auto’s op dezelfde manier als vandaag. Uitdrukkelijke en schriftelijke garanties of serviceplannen op Chevrolet-voertuigen blijven ongewijzigd en zullen worden toegepast in overeenstemming met de betreffende overeenkomst.
 


           
   

We blijven originele Chevrolet onderdelen leveren voor Chevrolet-auto’s nog minstens 10 jaar nadat de laatste nieuwe Chevrolet in België werd verkocht.

Een afspraak maken.

           

Uw bestelling is nog steeds geldig.
Neem contact op met onze garage
over de levering van uw auto.

Contacteer ons. 
 

  Waarom zal Chevrolet geen nieuwe wagens meer verkopen in Europa? 
  Omwille van een aantal ongunstige factoren die tijdens de afgelopen jaren van invloed waren op de automobielsector in Europa, waren de bedrijfsresultaten van Chevrolet onaanvaardbaar. De voorspellingen zeggen dat dit zo zal blijven. Om die reden werd het besluit genomen om te stoppen met de verkoop van personenwagens van Chevrolet in West-/Centraal-Europa. Chevrolet zal echter zijn volledig gamma personenwagens blijven aanbieden in Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten en de sportwagens Corvette in selecte Europese markten. Bovendien blijft GM zich inzetten voor Europa als belangrijke regio en zal het in de toekomst haar middelen richten op de merken Opel/Vauxhall in Europa.